Hoşgeldin Ziyaretçi

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
YouTube Gaming Nedir? (Makale)
j2ApJL.jpg

Youtube gaming youtube'nin bize sunduğu yeni bir canlı yayın hizmetidir. Bu sayada twitche kaptırdığını liderlik koltuğunu tekrar geri alması için bir şans olarak öngörülür

Koltuğunuza oturup kulaklığınızı takıp oyun videosu size saçma ve gereksiz gelebilir ama öyle düşünmeyin. Youtube hizmetindeki en büyük kanal "PewDiePie" adlı bir oyun kanalıdır ve 39.004.735 tane abonesi bulunmaktadır. Evet buna inanabilirsiniz. İnsanların oturup 30-40 dakikasını size harcaması gerçekten mutlu edici bir durum ama youtube canlı yayın durumunda twitch'in arkasında kalıyor. Youtube gaming ise yeniden oyun severleri bir araya toplamak ve birlik oluştuırmak istiyor.

Peki nasıl twich'e rakip olabilecek? neler yapabiliyor.
Öncelikle HTML yolu ile videolar yayınlanabilecek ayrıca durdurup geri alma özelleğide var. Herzaman istemissinizdir herhalde televizyonda güzel bir canlı programı geri alıp tekrardan izlemek? en azanından ben istemişimdir. Bence çok güzel bir özellik.

Neden düzenimizi değiştirmeliyiz? diyenler için;
Twitch'de de olduğu gibi güzel bir oyun ekranı ile karşılacaksınız örnek verirsek.

Siz programa girdiğinizde istediğiniz bir oyunu aratıp o sırada yapılan canlı yayınların hepsini görebilmek mümkün. Ayrıca bu yeni hizmet youtube'un oyunlara ne kadar önem verdiğinin göstergesidir. Programın dahada inanılmaz özelliklerin eklenmesi konuşulan dedikodular arasındada olduğunu unutmamak gerekli..

Yazar; İsmail İLHAN
MediaMarjin
Teşekkür verenler:
Kullanan fazla kişi yok zaten fazla da kullanışlı değil. Twitch vazgeçilmez (Şuanlık)
Teşekkür verenler:
Ben kendi düşüncelerimide katarak güzel bir yazı çıkardığıma inanıyorum biz tanıtalımda Smile
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 8 Ziyaretçi

10tl.net Destek Forumu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping