09-01-2015, 04:39 AM
öncelikle bahsettiğim şey ney bir açalım:
Bir forumda yeni konu butonuna basınca çıkan üstte kurallar var onları değiştirmek bahsettiğim şey.
İşte bu bunu değiştirmek için;
Admin KP>>Temalar ve Şablonlar>>Şablonlar>>Kullandığınız Temanın Şablonlarını Açın>>Yeni Konu Şablonlar>>newthread'ı açınız.Ve;
PHP Kod:
Bu kodu düzenleyiniz.Artık kayıt edip çıkabilirsiniz.
Bu arada bana biraz bir şey öğreten herkese ve bu forumu açan xpserkan'a teşekkür ediyorum güle güle kullanın
Bir forumda yeni konu butonuna basınca çıkan üstte kurallar var onları değiştirmek bahsettiğim şey.
İşte bu bunu değiştirmek için;
Admin KP>>Temalar ve Şablonlar>>Şablonlar>>Kullandığınız Temanın Şablonlarını Açın>>Yeni Konu Şablonlar>>newthread'ı açınız.Ve;
PHP Kod:
Kod:
<tr><td class="trow1" align="left"><span style="color: rgb(128, 0, 0);"><b>1)-</b></span> Lütfen yeni bir konu açmadan önce, açmak istediğiniz konunun sitemizde olup olmadığına dair <a rel="nofollow" href="{$mybb->settings['bburl']}/search.php" title="Arama Yapmak için Tıkla.">Arama</a> yapınız.</td><tr>
<tr><td class="trow2" align="left"><span style="color: rgb(128, 0, 0);"><b>2)-</b></span> Konu başlıklarının konu ile alakalı olmasına özen gösterelim. (acil,yardım,lütfen, ! :) vb. gibi cümle ve işaretler kullanmayalım.</td></tr>
<tr><td class="trow1" align="left"><span style="color: rgb(128, 0, 0);"><b>3)-</b></span> Konularda, arka arkaya <strong>(flood)</strong> mesaj atmayalım.</td></tr>
<tr><td class="trow2" align="left"><span style="color: rgb(128, 0, 0);"><b>4)-</b></span> Bu kurallara uymayan, kişi veya kişiler, uyarı verilmeden belirli bir süreliğine veya süresiz olarak forumdan uzaklaştırılacaktır!</td></tr>
Bu kodu düzenleyiniz.Artık kayıt edip çıkabilirsiniz.
Bu arada bana biraz bir şey öğreten herkese ve bu forumu açan xpserkan'a teşekkür ediyorum güle güle kullanın